© - Ferdi Tayfur'un Resmi Hayran Sitesi - ©
Ferdi Tayfur Hayran Sitesine
Lütfen Üye Olun
Ferdi Tayfur Hayran Sitesine
Lütfen Üye Olun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ferdi Tayfur'un Resmi Hayran Sitesi

Ana sayfaAnasayfaEtkinlikleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ferdi Tayfur Hakkında Asılsız Haberler İçin Açıklama Geldi

YazarMesaj
ByDaMaR
Site Krucusu
Site Krucusu
ByDaMaR

Ferdi Tayfur Hakkında Asılsız Haberler İçin Açıklama Geldi Empty
MesajKonu: Ferdi Tayfur Hakkında Asılsız Haberler İçin Açıklama Geldi   Ferdi Tayfur Hakkında Asılsız Haberler İçin Açıklama Geldi I_icon_minitime5/8/2013, 19:53

Ferdi Tayfur Hakkında Asılsız Haberler İçin Açıklama Geldi Ferdi-Tayfurdan-kanser-aciklamasi
iki gündür bir sahtekarın hemşire olan kızından edindiği yalan yanlış haberİ gerçekmiş gibi basına yansıtmasını ciddiye alıp haber yapan arkadaş keşke bir telefon kadar uzağında olduğumu hiçe sayıp arayıp gerçeği hayranlarını,çoluk çocuğunu ve beni seven doastlarımı boş aparagas haberle üzeceğini düşünmeden ah beni arayıp gerçeği yazsa idi kimseyi bukadar üzmemiş olurdu.mesele şu;geçen yıl Alman hastanesinde bir doktor şeker hastalığının çaresini bulmuş gibi çok şişman olanların midelerini ve bağırsaklarında bir takım opersyonlarla amelyat ediyordu...bende baktım bu amelyatı yaptıracak kadar şişman olmadığım için hayatımı riske atmadan vaz geçtim.işte orada hemşirelik yapan Mustafa Tezgel isimli adamın kızı ona yalan yanlış anlatınca Mustafa Tezgel olacak adam bana yaptığı yanlışı kapatmak için böyle bir haber uydurup sıyrılmak istemiş... oysa adalet onun ve bağlı bulunduğu çetenin yakasına yapışacaktır...Canlarım abartıldığı gibi allaha şükür hasta değilim...gazeteci arkadaşlara ricamdır "lütfen aslını bir telefonla öğrenin öyle yazın...herkese sevgiler saygılar.
Ferdi Tayfur
http://www.ferditayfur.yetkinforum.com

Ferdi Tayfur Hakkında Asılsız Haberler İçin Açıklama Geldi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ferdi Tayfur İbrahim Tatlıses İcin Yaptıgı Acıklama
» FERDİ TAYFUR NOSTALJİ HABERLER ...
» Ferdi Tayfur'dan Çarpıcı Açıklama
» Ferdi Tayfur’un Kızı Tuğçe Tayfur Rokçı Oldu
» Ferdi Tayfur,un Kızı Tuğçe Tayfur Evleniyor