ByDaMaR Site Krucusu
| Konu: Ferdi Tayfur Hakkında Asılsız Haberler İçin Açıklama Geldi 5/8/2013, 19:53 | |
| iki gündür bir sahtekarın hemşire olan kızından edindiği yalan yanlış haberİ gerçekmiş gibi basına yansıtmasını ciddiye alıp haber yapan arkadaş keşke bir telefon kadar uzağında olduğumu hiçe sayıp arayıp gerçeği hayranlarını,çoluk çocuğunu ve beni seven doastlarımı boş aparagas haberle üzeceğini düşünmeden ah beni arayıp gerçeği yazsa idi kimseyi bukadar üzmemiş olurdu.mesele şu;geçen yıl Alman hastanesinde bir doktor şeker hastalığının çaresini bulmuş gibi çok şişman olanların midelerini ve bağırsaklarında bir takım opersyonlarla amelyat ediyordu...bende baktım bu amelyatı yaptıracak kadar şişman olmadığım için hayatımı riske atmadan vaz geçtim.işte orada hemşirelik yapan Mustafa Tezgel isimli adamın kızı ona yalan yanlış anlatınca Mustafa Tezgel olacak adam bana yaptığı yanlışı kapatmak için böyle bir haber uydurup sıyrılmak istemiş... oysa adalet onun ve bağlı bulunduğu çetenin yakasına yapışacaktır...Canlarım abartıldığı gibi allaha şükür hasta değilim...gazeteci arkadaşlara ricamdır "lütfen aslını bir telefonla öğrenin öyle yazın...herkese sevgiler saygılar. Ferdi Tayfur | |
|